Dit is ‘m: onze promotiewagen

Alweer een paar jaar geleden namen enkele leden uit de regio Veluwe-Rivierenland (Gerard van Heiningen, Koos Schieving, Martijn de Jong en Marcel Gademan) het initiatief voor een promotiewagen voor Vereniging Het Ree. Dankzij hun aanhoudendheid en inzet is die wagen er nu. Wat zijn we er trots op!

De zijkanten zijn vakkundig beplakt met foto’s van onder meer Jan Huttinga en Patrick van Asselt. Ook de binnenkant is keurig netjes afgewerkt en ingericht, compleet met een groot beeldscherm waarop we in een caroussel de mooiste foto’s van reeën tonen. Met de promotiewagen zijn we goed zichtbaar op relevante evenementen door het hele land.

Dat bleek meteen bij de vuurdoop. We namen de promotiewagen in gebruik tijdens Jacht & Buitenleven, het altijd inspirerende evenement in het Brabantse Liempde. Van 20 tot en met 22 september waren we met een flink aantal vrijwilligers aanwezig om bezoekers van de beurs te vertellen over reeën en het werk dat we doen, en om nieuwe contacten te leggen. “Het is heel goed gegaan”, zegt Bernard van Dongen, regiovoorzitter van Noord-Brabant. “Bezoekers reageerden erg enthousiast op de promotiewagen.” Aan het einde van het evenement konden we liefst 42 nieuwe leden verwelkomen in onze ledenservice.

Alle regiobesturen kunnen gebruikmaken van de promotiewagen.

 

Van boven naar beneden: de promotiewagen bij de Wildfair bij restaurant Campman, met penningmeester Marcel Gademan en tijdens Jacht en Buitenleven.