Buitendag Midden Nederland – Save the Date

16 mei 2018

Het is bijna zover! Op zaterdag 29 september vindt de 5de editie van de Buitendag Midden Nederland plaats. U bent vanaf tien uur van harte welkom op Landgoed Maarsbergen. Naast vele en diverse kramen van stichtingen, verenigingen en bedrijven, kunt u deze dag ook genieten van diverse demonstraties. Er zijn demo’s met een schaapskudde, zweethonden, jachthonden en roofvogels. Uiteraard is ook vereniging Het Reewild met een kraam op deze dag weer aanwezig.

Naast demonstraties wordt er vlees en vis gerookt, hout gedraaid en hout gezaagd. Kinderen kunnen springen op het springkussen, knutselen of zich laten schminken. En ook de jachthoornblazers laten van zich horen. Kortom, een interessant en leuk evenement voor jong én oud.

De Buitendag Midden Nederland is dé ontmoetingsplek voor partijen die een belangrijke rol vervullen in het beheer en instandhouding van de groene ruimten in midden Nederland. Door middel van voorlichting en kennisoverdracht wil de Stichting Buitendag, partijen dichter bij elkaar brengen. Deze dag biedt ook u de kans uw netwerk uit te breiden.

Tot ziens op zaterdag 29 september.

Locatie, Landgoed Maarsbergen – Maarnse Grindweg – 3953 LW  Maarsbergen
www.buitendagmiddennederland.nl