Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering 2020 op 16 mei

Update, 4 juli: Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is deze ALV afgelast en vervangen door een online vergadering. Lees het verslag van de ALV op deze pagina.

Alle leden van Vereniging Het Ree zijn van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 16 mei in Hotel Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden. 

De ontvangst is vanaf 9:00 uur. De vergadering begint om 9:30 uur. Leden kunnen de agenda en alle vergaderstukken opvragen bij Jan van Wulfften Palthe, landelijk secretaris a.i., secretaris (at) hetree (punt) nl. Hier kunt zich ook uiterlijk 9 mei melden als u gebruik wilt maken van de lunch. 

Zoals gebruikelijk is het themaprogramma openbaar. We hopen dan ook introducés en gasten van onze leden te mogen ontvangen. Om 11:00 uur begint dit programma  met een voordracht door Maurits von Martels, Tweede Kamerlid voor het CDA en melkveehouder. Von Martels zal zijn werkzaamheden als volksvertegenwoordiger toelichten en gaat specifiek in op de nieuwe Omgevingswet. 

Om 11:30 uur lopen we een klein stukje naar Kasteel Vorden. Hier volgt een demonstratie van het gebruik van drones voor het opsporen van reekalfjes. Om 13:00 vangt de lunch aan in Hotel Bakker. 

We hopen u te mogen begroeten!